top of page

Onze overtuigingen

Wij van My-Healthcheck staan voor het gezegde "Het is beter te voorkomen, dan te genezen." Wij zorgen voor een uitgebreide screening op het fysieke en mentale vlak i.c.m. het in kaart brengen van leefstijl factoren. Middels deze compleet preventief medisch onderzoek kunnen we de risico's op hart en vaatziekten, longaandoeningen en andere ziekte in kaart brengen.

IMG_20211201_205433.jpg

Zoals het bovengenoemde cliché "voorkomen is beter dan genezen" wordt vaak genoemd, maar zelden toegepast. Verzuimkosten worden vaak onderschat of gezien als een te grote uitdaging. Verzuim is duur, maar het verminderen ervan is mogelijk met de juiste aanpak.

Verzuimkosten verlagen

Inzicht in gezondheid binnen bedrijven: De toekomst van preventief medisch onderzoek

Elk jaar analyseren we de financiële gezondheid van ons bedrijf tot in detail. Stel je voor dat we met dezelfde intensiteit de gezondheid van ons personeel zouden controleren. Door vroegtijdig gezondheidsrisico's te identificeren, kan verzuim worden verminderd. Preventief Medisch Onderzoek (PMO) wordt nu vrijwillig aangeboden, maar zal in de toekomst de norm worden voor elk bedrijf.

Verzuimkosten zijn niet alleen een probleem voor grote bedrijven. Ook kleine bedrijven kunnen significant profiteren van verzuimreductie. Bij een klein bedrijf heeft één ziekmelding een veel grotere impact op de bezetting dan bij een groot bedrijf. Het verminderen van verzuim leidt tot kostenbesparing, ongeacht de bedrijfsomvang.

Toepasbaarheid voor elk bedrijf

Tevredenheid en betrokkenheid van personeel

Werktevredenheid en betrokkenheid hebben een directe invloed op verzuim. Werknemers die zich gewaardeerd voelen en energie halen uit hun werk, verzuimen minder en herstellen sneller als ze ziek zijn. Het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek als secundaire arbeidsvoorwaarde toont waardering en verhoogt de werktevredenheid en betrokkenheid.

Als trotse werkgever weet u dat een persoonlijke benadering essentieel is. Een centrale contactpersoon zorgt voor efficiënte en persoonlijke dienstverlening. Dit versterkt de tevredenheid en loyaliteit van uw medewerkers.

Tevreden opdrachtgevers

Wij zijn de juiste partner

Als fysiotherapeuten zijn we gemotiveerd door het helpen van mensen om hun doelen te bereiken. Veel werkgerelateerde klachten kunnen worden voorkomen met vroegtijdige aandacht. Via My-HealthCheck streven wij ernaar om niet alleen individuen, maar ook volledige bedrijven te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Telefoonnummer

06-81229113

Email

bottom of page