top of page
IMG_20221109_131348.jpg

Wat doen we?

Bij My-HealthCheck begrijpen we het belang van preventieve zorg voor een gezond en lang leven. Ons uitgebreide health check programma is speciaal ontworpen om zowel uw lichamelijk als mentaal welbevinden in kaart te brengen en mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig te signaleren. Tijdens een preventief medisch onderzoek voeren we diverse tests en onderzoeken uit, zoals bloedonderzoek, longfunctietests en een inspanningstest. Onze deskundige zorgprofessionals bespreken de resultaten met u en geven gericht advies om uw gezondheid te verbeteren of te behouden. Bij My-HealthCheck staat het welzijn van uw medewerker centraal, zodat u met een gerust hart de toekomst tegemoet kunt gaan.

Wat we voor je kunnen meten

Wij voeren diverse metingen uit om de gezondheid en vitaliteit van je personeel in kaart te brengen:

  • Lichaamssamenstelling

  • Longfunctie

  • Kracht en conditie

  • Hart en vaten

  • Mentale gezondheid

  • Leefstijl

Wilt u een compleet overzicht van metingen die we kunnen uitvoeren? Klik dan HIER.

Onze metingen worden uitgevoerd met gevalideerde apparatuur van THP2 en volgens een vast protocol. De resultaten worden vergeleken met landelijke benchmarks, wat de data betrouwbaar en bruikbaar maakt. Op basis van deze data kunnen wij gericht advies geven voor de juiste interventies. Hoewel wij zelf geen interventies aanbieden, kunnen wij geschikte bedrijven aanbevelen om de geïdentificeerde problemen aan te pakken.

Betrouwbare metingen en
gericht advies

Overzichtelijke rapportage voor werkgever en werknemer

We bieden duidelijke rapportages die inzicht geven in de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Werknemers ontvangen een score en toelichting per getest onderdeel, inclusief een totaaloverzicht. Werkgevers krijgen vanaf 15 personen een uitgebreide rapportage met gedetailleerde data en toelichtingen per onderdeel.

Telefoonnummer

06-81229113

E-mail

bottom of page